Het begin

In 2016 kwamen Ramon, Lap-Man en Johan bij elkaar. Doel? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we werk en leren leuker kunnen maken voor mensen en tegelijkertijd de resultaten van bedrijven kunnen verbeteren.

Met onze ervaring bij verschillende corporate organisaties zagen we dat het vooral belangrijk is om mensen aan te spreken op hun intrinsieke motivatie om aan de slag te gaan. In de praktijk betekende dit voor ons dat we vaak gebruik maakten van Gamification.

Een logische volgende stap was om te kijken hoe we onze ervaring met Gamification om kunnen zetten naar goede en leuke producten waarmee we organisaties en medewerkers helpen om te groeien.

Inmiddels hebben we in verschillende projecten aangetoond dat onze aanpak werkt en is ons team uitgebreid met andere enthousiastelingen.

Methode en technieken

Met onze uniek aanpak motiveren we mensen en bedrijven om het beste uit zichzelf te halen.

Hierbij maken we gebruik van:

  • Gamification
  • Fun
  • Digitale oplossingen

Het team

Lap-Man Wong

Chief Happy Customers

Lap-Man is een gedreven product owner. Zijn kracht is het verbinden van mensen en bedrijven en daarbij het creëren van win-win oplossingen.

Lap-Man heeft als lijnmanager, marketing manager en propositie manager gewerkt bij een aantal grote merken zoals: VodafoneZiggo, Tele2, KPN, Delta Lloyd.

Specialismes:
Verbinden, Marketingstrategie, Propositie- en Productontwikkeling

Favoriete game:
Escape rooms

Johan Korsman

Gamemaster

Johan is een inspirerende en creatieve Gamification specialist. Hij is goed in het vertalen van saai complexe materie naar eenvoudige, leuke werk- en leervormen.

Hij heeft bij verschillende bedrijven als manager, consultant en trainer gewerkt waarbij hij altijd gebruik maakte van gamification oplossingen.

Specialismes:
Gamification, design, people management

Favoriete game:
Pathfinder

Ramon Huijg

Master Builder

Ramon is een analytische sterke en creatieve softwareontwikkelaar. Hij is sterk in het vertalen van de gebruikersbehoefte naar concrete software oplossingen.

Ramon heeft als programmeur gewerkt in verschillende industrieën zoals: Verzekeringen, Marketing en distributie, Energie

Specialismes:
.NET / CRM Dynamics 365, Azure

Favoriete game:

Bouke van der Schaaf

Precisie Manager

Bouke van der Schaaf is een enthousiaste en resultaatgericht trainer en testspecialist. Hij is sterk in het versimpelen van ingewikkelde zaken en zijn oog voor detail.

Hij heeft bij verschillende organisaties als testspecialist gewerkt waaronder: DICTU, Rabobank, VIVAT en Computest.
.

Specialismes:
Testen, TMAP, Geautomatiseerd testen, test awareness, Agile, Gamification.

Favoriete game:
Boerenbridge

Olivier Peek

Arbeidsdeskundige

Olivier is een mensgerichte en analytisch sterke arbeidsdeskundige/HR professional. Zijn kracht is het vinden van oplossingen zodat mensen met plezier (weer terug) aan het werk gaan.

Hij heeft jarenlange ervaring als HR specialist en is sinds 2019 een eigen bedrijf gestart als arbeidsdeskundige.
.

Specialismes:
HR, Arbeidsdeskundige.

Favoriete game:
Klaverjassen

Belinda van Meene

Communication Master

Belinda is een vrolijke en creatieve taalkunstenares. Haar kracht is haar oog voor detail en het “net even anders naar de wereld kijken”.

Ze heeft in het verleden als Senior Communicatie adviseur gewerkt bij onder andere een verzekeringsmaatschappij.
.

Specialismes:
Taal, Communicatie, Creatief denken.

Favoriete game:

Ed Kortekaas

Marketing Specialist

Ed is een gedreven en ervaren marketing specialist. Hij is sterk in het overbrengen van zijn kennis en ervaring op een simpele, heldere en vooral leuke manier!

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van marketing, communicatie en management bij o.a T-Mobile, Tele2 en G2G Online.

Specialismes
Marketing, branding, trainen, coachen.

Favoriete game:
Tennis

Ruud Keizer

Scrum Master

Ruud Keizer is een mens- en resultaatgerichte consultant en trainer. Ruud is goed in het motiveren, enthousiasmeren, betrekken en begeleiden van teams en individuen.

Hij heeft veel verschillende functies uitgevoerd: van lijnmanager tot Lean & Agile consultant en van procesmanager tot (kata) coach.
.

Specialismes:
Lean, Agile, Scrum, opschalen van Agile en DevOps.

Favoriete game:

Jasper Zaal

Trainer & Coach

Jasper Zaal is een resultaatgerichte en pragmatisch ingestelde consultant en trainer. De kracht van Jasper is zijn mentale wendbaarheid, ontwikkelgerichtheid, aanpassingsvermogen en zijn open karakter.

Hij heeft gewerkt bij verschillende grote organisaties zoals Sogeti, VTSP, SNS Reaal en Vivat. Bij deze bedrijven heeft hij in de IT verschillende functies bekleed zoals Agile Coach, Scrum Master en ITSM consultant.

Specialismes:
Scrum, Lean, Agile, Devops, ITIL, IT4IT

Favoriete game:
30 Seconds