Wij maken leren leuk!
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wie zijn wij?

Over ons

We hebben alle kennis en ervaring in huis om het hele proces van het bedenken tot het bouwen van een leuke leerzame game ervaring.

Leren kan leuk zijn!

Begin 2016 werkten alle eigenaren van Serious Game Academy bij verschillende overheid en corporate bedrijven. Wat ons opviel (en stoorde) was het gebrek aan leuk lesmateriaal. Trainingen werden in bulk over de organisaties uitgestort. Slidedecks van workshops afgeladen vol met tekst, die door de trainer werd voorgelezen. Of verplichte e-learnings waarbij de kunst was om zo snel mogelijk tot het einde van de training te komen, in plaats van iets leuks te leren.

We besloten dat dit anders kon en misschien ook wel moest. Met behulp van Serious Gaming en Gamification zijn we aan de slag gegaan met het verbeteren van trainingen en e-learnings. Altijd vanuit de vraag: wat is het doel, wat moet geleerd worden en hoe kunnen we dat zo leuk mogelijk maken, zodat het hoogste (leer)rendement gehaald kan worden. Inmiddels zijn we al wat jaren onderweg en is ons team verder uitgebreid. Inmiddels hebben we alle expertises in huis om alle taken uit te voeren. Van de ideeën fase tot en met de ontwikkeling van de digitale of fysieke game.

  • 100% Ontzorging
  • 100% Fun
  • 100% Leren
  • 100% Maatwerk

Team

Het team

Doris Korsman

Marketing

Emma Brouwer

Art & Design

Ilan Hartskeerl

Game design & Developer

Johan Korsman

Game design & Developer

Lap-Man Wong

Sales & Product Owner

Ramon Huijg

Developer & Infrastructure

Tim van Brederode

Game design & Developer